Lista dig hos oss och få förtur

Det tar bara tre steg för att lista dig hos oss: skriv ut blanketten, fyll i och lämna in den hos oss/skicka den till oss. Har du ingen skrivare? Vi har blanketterna på mottagningen också. Den läkare som fortfarande har plats för flera listade patienter är Dr Ted Gustafsson.

Lite mer information

Landstinget har genomgått en förändring av sjukvården utanför sjukhusen (primärvården), då de geografiska områdena, och vårdcentralernas ansvar för de invånare som bor i dessa områden, har tagits bort. Från den 1 januari 2008 ska all primärvård ske genom att invånarna väljer sin egen läkare genom att man ”skriver sig på en läkares lista”. Om du vill kan du även nöja dig med att välja vårdcentral, för att i lugn och ro välja doktor senare.

Valet görs på en blankett som finns hos Vårdguiden eller på vårdcentralen. För att välja Kvartersakuten Mörby Centrum som din vårdcentral finns tre olika sätt du kan gå tillväga:

  • Gå in på 1177 Vårdguidens e-tjänster (Så fungerar vården -> Vården i Stockholms län -> Vård nära dig -> Vårdcentralen) och skriv ut blanketten som sedan lämnas eller skickas in till vårdcentralen, adress nedan

  • Gå in på 1177 Vårdguidens e-tjänster (om du inte redan har ett konto där kan du skapa ett då) och lista dig via 1177 Vårdguidens e-tjänsters listningsalternativ

  • Kom ner till oss på vårdcentralen så hjälper vi dig att fylla i blanketten

Ring oss gärna om du har frågor (08-555 883 00).